Τεράστιο πλήγμα για τους Μπακς: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

482
Τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το ζήτημα έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, παρά με το γεγονός ότι οι Μπακς του Μιλγουόκι γνώρισαν βαριά ήττα από τους Χοκς που κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα στην State Farm Arena.

Ο Έλληνας σταρ τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι στο 29′ της αναμέτρησης του τέταρτου αγώνα με τους Χοκς. Σε μία αμυντική βοήθεια που πήγε να δώσει σε προσπάθεια να μην δεχτούν οι Μπακς καλάθι από τον Καπέλα, έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας.

Οι φίλαθλοι των Χοκς ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για να τον ενθαρρύνουν. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και πήγε μια και καλή ξανά στα αποδυτήρια μαζί με τον Τζον Χορστ (GM των Μπακς).

Φυσικά δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια και αναμένονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για το Μιλγουόκι που έβλεπε τους Μπογκντάνοβιτς και Ουίλιαμς να μπαίνουν στα… παπούτσια του Τρέι Γιανγκ όταν ο Greek Freak προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ στα 7′ για το τέλος της τρίτης περιόδου, μένοντας εκεί για αρκετή ώρα και πιάνοντας το γόνατό του, δίχως να επιστρέψει ξανά στο ματς, με τα «Γεράκια» να κερδίζουν το Game 4 με 110-88 και να στέλνουν τους τελικούς της Ανατολής στο 2-2.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση και πλέον μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα επιστρέψει στα playoffs.

Η Ατλάντα παρατάχθηκε κόντρα στους Μπακς δίχως τον Τρέι Γιανγκ που της προσφέρει φέτος 29.8 πόντους και 9.5 ασίστ μ.ό. στα playoffs ωστόσο διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με απόλυτη υπεροχή και κυρίαρχη εμφάνιση, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λου Ουίλιαμς. Ο Κλιντ Καπέλα τελείωσε τη φάση με κάρφωμα για το 10-2 ενώ ο Ουίλιαμς ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το 15-5 στο 6′.

Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 25-22 για τους γηπεδούχους απέναντι στο Μιλγουόκι που στηρίχθηκε επιθετικά στον Πι Τζέι Τάκερ. Το Μιλγουόκι προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά όμως οι Χοκς πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 51-38, ελέγχοντας απόλυτα το ματς. Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε στο 29′, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα όμως προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και το αριστερό γόνατό του λύγισε, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του αδελφού του Θανάση! Ο Greek Freak επέστρεψε προσωρινά στον πάγκο του Μιλγουόκι όμως πήγε ξανά στα αποδυτήρια στο πρώτο timeout.

Ακολούθως οι Μπακς ενημέρωσαν πως ο Έλληνας σούπερ σταρ υπέστη υπερέκταση ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί τις επόμενες ώρες… Από εκείνο το σημείο (52-62), οι Χοκς έκαναν επιμέρους σκορ 12-2 και προηγήθηκαν με +20 όταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς διαμόρφωσε το 74-54! Τα «Γεράκια» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με τον Γιανγκ να πανηγυρίζει από τον πάγκο το τελικό 110-88. Η σειρά μεταφέρεται τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/7 στο Μιλγουόκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας