Τελεσίγραφο θεσμών και όργιο κυβερνητικής καταστολής για να αρπάξουν σπίτια και λαϊκές περιουσίες. No Passaran!

1784
πανικόβλητη

Το σύνολο σχεδόν των συστημικών μέσων ενημέρωσης έχουν μετατραπεί αυτές τις μέρες σε εκφοβιστικά παπαγαλάκια των “θεσμών”, της κυβέρνησης, των τραπεζών και των funds, στην προσπάθεια τους να αλυσοδέσουν αυταρχικά το κίνημα για να αρπάξουν μυστικά πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακός, προκαλώντας αλγεινότατη εντύπωση, είναι ο ρόλος της Καθημερινής, η οποία σε πρωτοσέλιδο τίτλο μεταφέρει τρομοκρατικότατα “τελεσίγραφο” των “θεσμών”, υπαγορευμένο από κυβέρνηση και κυρίως τις τράπεζες, ότι πρέπει μέχρι 29 Νοέμβριου να έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αλλιώς δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση.
Το “εντυπωσιακό”, επίσης, είναι ότι η Καθημερινή δημοσιεύει προπαγανδιστικές απόψεις συμβολαιογράφων, μιας ορισμένης “ηλικίας”ενώ δεν καταχωρεί ούτε μια κουβέντα από τις διαφορετικές θέσεις του κινήματος . Αυτή είναι η δημοσιογραφία τους.
Δυστυχώς, σε αυτό το κλίμα κινούνται και δήθεν προοδευτικές αλλά βαθύτατα μνημονιακό – Συριζαικές εφημερίδες, γνωστές και μη εξαιρετέες, οι οποίες για τα μάτια του κόσμου και για ξεκάρφωμα καταχωρούν επιλεκτικά και μονομερώς και μία άλλη γνώμη.
Η κυβέρνηση σε έναν εντελώς υπαλληλικό προς τις τράπεζες και τα funds ρόλο είχε δια του Στ. Κοντονή, υπουργού επί των πλειστηριασμών, παραθεσμιακή σύσκεψη με τον έκθετο κ. Ρούσκα Πρόεδρο των συμβολαιογράφων Αθηνών, στην οποία, άκουσον – άκουσον, συμμετείχαν ο Ν. Τόσκας και ο Δημ. Λιάκος, ως αντ’ αυτού του Τσίπρα.
Στη περίεργη αυτή σύσκεψη αποφασίστηκε αποφασίστηκε να εξαπολυθεί ένα όργιο αυταρχικής καταστολής με κινητοποίηση των ΜΑΤ, με διώξεις και συλλήψεις σε βάρος του κινήματος και των αγωνιστών του, προκειμένου να λεηλατηθούν απόλυτα οι περιουσίες των κατεστραμμένων νοικοκυριών, επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Το σύνθημα είναι ένα, σε ένα πολύ άτιμο ρόλο και μια βρώμικη εκστρατεία: όλο το κράτος και όλη η κυβέρνηση και φυσικά όλη η δικαιοσύνη στην υπηρεσία των τραπεζών και των funds.
Αντί να έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα οι τραπεζίτες και μαζί τους οι μημονιακοί διαχειριστές για την διεφθαρμένη αθρόα δανειοδότηση και τις αρπακτές τους στις τράπεζες, κυβέρνηση και θεσμοί σπεύδουν να βουλιάξουν την οικονομία και κοινωνία και να τους δώσουν την χαριστική βολή με το στυγνό αυταρχισμό για να θεωρήσουν την μαζική καταλήστευση των πλειστηριασμών.
Αυτή την ώρα όλες οι ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές, δημοκρατικές, και πατριωτικές δυνάμεις, όλοι/ες οι δανειολήπτες πρέπει αν ενωθούν ως μια γροθιά για να υπερασπίσουν στα ειρηνοδικεία της χώρας όχι μόνο την επιβίωση τους αλλά το ίδιο το μέλλον της χώρας.
Το σύνθημα μας σε ένα νέο πανδημοκρατικό παλλαϊκό ξεσηκωμό θα πρέπει να είναι: Θεσμοί, κυβέρνηση, τράπεζες, funds, μνημονιακές δυνάμεις, ΜΑΤ και αυταρχισμός , No Passaran!
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά το κίνημα, όπως τώρα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αποδεικνύεται ότι είναι το μόνο που μπορεί να γίνει πρόξενος κυβερνητικών αδιεξόδων και πολιτικών εξελίξεων. Δυστυχώς στην Βουλή δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ούτε μπορεί να προκύψει από τη σημερινή Βουλή αντιπολιτευτική βούληση. Το ρόλο της αντιπολίτευσης τον έχουν αναλάβει πολιτικές δυνάμεις εκτός Βουλής με ριζοσπαστικό αντιμνημονιακό προσανατολισμό και πρωτοπόρα κινηματική παρουσία!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας