Τα ΜΑΤ, το ξύλο και τα χημικά επί ΣΥΡΙΖΑ τα θυμούνται ;

2462
το ξύλο και τα χημικά επί ΣΥΡΙΖΑ

Ωραία μας τα λέει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στρεφόμενος κατά της αποτρόπαιης τρομοκρατικής αστυνομικής δράσης στην Ν. Σμύρνη . Ωραίες και οι παραστάσεις , αν και κακόγουστα θεατρικές , των κεντρικών στελεχών του στην Πλατεία Ν. Σμύρνης .

Μήπως , όμως , ο ΣΥΡΙΖΑ  και τα στελέχη του θυμούνται

(ή έχουν ξεχάσει; ) τις άγριες επιθέσεις των ΜΑΤ σε διαδηλωτές επί των  “ημερών του” ;

Μήπως θυμούνται τον ξυλοδαρμό των συνταξιούχων στο Μαξίμου ;

Μήπως θυμούνται το ξύλο , τα χημικά , τα γκλόμπς και τις επιθέσεις των ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο και στα συμβολαιογραφεία ενάντια σε όσους υπεράσπιζαν από τους πλειστηριασμούς πρώτες κατοικίες ;

Μήπως θυμούνται τους τραυματισμούς , τις συλλήψεις και τις διώξεις διαδηλωτών κατά των πλειστηριασμών ;

Μήπως ξέχασαν τις δικαστικές διώξεις – χάθηκε ο αριθμός τους – κατά του πρώην υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , του Παν. Λαφαζάνη , δικαστικές διώξεις που  συνεχώς αναβάλλεται η εκδίκασή τους , για να είναι ο Λαφαζάνης οιονεί κατηγορούμενος ;

Δεν ακούμε να λέει τίποτα για όλα τούτα ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιαυταρχικά στελέχη του . Ούτε κάν ένα συγγνώμη , έστω για τα μάτια του κόσμου .

Εκτός κι αν θεωρούν ότι το “ξύλο”` επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν λιγότερο ή και “καλό “ και επί “Ν.Δ” πολύ περισσότερο και βάρβαρο . Ακόμα όμως και έτσι να είναι τα πράγματα έχουν υποδεέστερη σημασία τέτοιες συγκρίσεις και δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι .

Διότι με τέτοιες  κακόγουστες συγκρίσεις , πραγματικές ή προπαγανδιστικές , έχουμε φτάσει στα σημερινά χάλια , με ορατό τον κίνδυνο ενός αυταρχικού αστυνομικού ολοκληρωτικού κράτους .

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας