Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ: Διαμάχη μεταξύ προσκυνημένων

1673
ΣΥΡΙΖΑ

Καλά κρατεί η προσπάθεια στησίματος ενός νέου δικομματισμού, αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Ενός μνημονιακού δικομματισμού στον οποίο και τα δύο κόμματα θα παίρνουν εντολή διακυβέρνησης για να δίνουν στους δανειστές την πραγματική εξουσία στην Ελλάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού εφαρμόζει κατά γράμμα (ο ίδιος το παραδέχεται) το τρίτο μνημόνιο χωρίς να εφαρμόζει κάποιο “παράλληλο” πρόγραμμα ελάφρυνσης στα φτωχά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας, έρχεται να πετάξει ψίχουλα στους συνταξιούχους της χώρας με ένα επίδομα των 300 ευρώ την ίδια ώρα που με τον νόμο Κατρούγκαλου έχουν χάσει τα “περήφανα” γηρατειά της χώρας πολλαπλάσιο ποσό. Και βέβαια όσο από τη μεριά των δανειστών υπάρχουν και κάποιοι που αρνούνται και τα ψίχουλα, τόσο καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα να πουλάνε “αντίσταση” από τα Lidl!
Από την άλλη βέβαια ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, που επιθυμούν διακαώς να αντικαταστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην θέση του Επάρχου της αποικίας ξεφτιλίζονται εμφανιζόμενοι να περιμένουν την έγκριση των δανειστών έστω και για αυτά τα ψίχουλα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθεια να πείσει τους δανειστές ότι είναι πιο πειθήνιος και από το σκυλί της Μέρκελ δεν σκέφτεται καν να αφήσει τον Τσίπρα να αυτοεξευτελιστεί με το “επίδομα”, υπερψηφίζοντας το.
Αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ την εφαρμογή Μνημονίων;; ΟΧΙ
Αρνείται κάποιος από τους δύο τα πλεονάσματα των 3,5%;;; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ
Αρνείται κάποιος ότι πρέπει να πειθαρχήσουμε στους κανόνες του ΕΥΡΩ;; ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Θέλει κάποιος από τους δύο να φορολογήσει τον μεγάλο πλούτο;; ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ
Μάχη για την καρέκλα είναι το σκηνικό που στήνεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με θύμα την νοημοσύνη μας. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ απλά διαλέγουν υποστηρικτές εκτός χώρας για την θέση του ΕΠΑΡΧΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας