Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Κανένας μόνος και απροστάτευτος

1065
ηθοποιών

Ομάδα αλληλεγγύης και καμπάνια για να μην μείνει κανένας μόνος και απροστάτευτος ξεκινάει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, που σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Στις κρίσιμες στιγμές που όλοι ζούμε, κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να νιώσει μόνος του. Όλοι βιώνουμε την ίδια ανασφάλεια και αμφιβολία, κλεισμένοι στα σπίτια μας. Γι΄αυτό αυτές τις ώρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Έχουμε ανάγκη την οργάνωση και συσπείρωση. Την πληροφόρηση, την ενημέρωση, τη στήριξη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση. Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ξεκινά μια προσπάθεια να συντονίσει μια ομάδα αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς απροστάτευτος απέναντι σε κάθε εργοδοτική και κρατική αυθαιρεσία, ώστε να μη λείψει από κανέναν τίποτα.

Είμαστε μαζί. Δεν εξαναγκαζόμαστε σε καμία υπογραφή από την εργοδοσία, που δεν μας εξασφαλίζει. Ενημερωνόμαστε για τα δικαιώματά μας και για τις εξελίξεις.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δηλώνουμε την εθελοντική μας προσφορά για ό,τι μπορεί να χρειαστεί (μετάβαση σε ιατρείο, τρόφιμα, φάρμακα). Φτιάχνουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, προσπαθώντας να πάρει όλο και πιο μαζικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Μπαίνουμε μπροστά. Με κάθε τρόπο, κρατάμε την πιο αλληλέγγυα στάση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία, διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα για το υγειονομικό προσωπικό και τα νοσοκομεία.

Ξεκινάμε μια καμπάνια. Μέσω των προσωπικών μας λογαριασμών, μέσω του “facebook” του σωματείου, με όποιο τρόπο επιλέξουμε, ώστε να μεταδώσουμε το μήνυμα. Δεν είμαστε μόνοι. Όσο είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί».

Το Σωματείο ενημερώνει ότι τα γραφεία του παραμένουν κλειστά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ο μηχανισμός του ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Η γραμματειακή υποστήριξη θα συνεχίσει για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, και για περαιτέρω επικοινωνία δίνονται τα τηλέφωνα των υπεύθυνων από το Δ.Σ.:

Δημήτρης Αντωνιάδης 6980600979, Δανάη Κατσαμένη 6944508579, Αλεξία Γαβρίλη 6972135315.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας