Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια»: 48 χρόνια μετά την ίδρυση της

48 χρόνια μετά την ίδρυση της

Η Αδούλωτη Κερύνεια εγκαινιάζει δυναμικά την είσοδό της στην κρίσιμη διετία Νοεμβρίου 2021- Νοεμβρίου 2023, ανανεωμένη και προσηλωμένη στο όραμα και τον στόχο των ιδρυτών της, για απελευθέρωση, επιστροφή  και επανεγκατάσταση στις πατρογονικές μας εστίες, στα χωριά, τις πόλεις, στα σπίτια και τις περιουσίες μας για να συνεχίσει εκεί, η πορεία του Ελληνισμού και Ελληνικού Πολιτισμού που διακόπηκε, βίαια και βάναυσα στις 20, Ιουλίου 1974.

Η ανανέωση προήλθε μέσα από Γενικές Συνελεύσεις των Παραρτημάτων του Σωματείου που  πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27, Νοεμβρίου 2021, στη Λευκωσία , τη Λεμεσό και την Πάφο. Στη Λάρνακα δυστυχώς ούτε φέτος έγινε κατορθωτό να ενεργοποιηθεί ξανά και το Παράρτημα Λάρνακας. Με την ευκαιρία καλούμε και πάλιν  Κερυνειώτες που κατοικούν στην Επαρχία Λάρνακας,  να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 99439019, ώστε να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία επαναλειτουργίας του Παραρτήματος.

Με αρκετή καθυστέρηση λόγω των περιορισμών που ευρίσκοντο σε ισχύ για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, στις 5.2.2022, σε συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου που εκλέγηκε στις 27.11.2021, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας στην οποία:

  1. Καταρτίστηκε σε Σώμα το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Σωματείου και,
  2. Εγκρίθηκαν οι Πολιτικές θέσεις, στόχοι και σχέδιο δράσης του Σωματείου για τη διετία Νοέμβριου 2021 – Νοέμβριου 2023

Ο αγώνας των εκτοπισμένων και προσφύγων μας για δικαίωση και επιστροφή συνεχίζεται στη βάση και του Ψηφίσματος το οποίο εγκρίθηκε στις Γενικές Συνελεύσεις και το οποίο θα αποτελεί  και το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Σωματείου για τη διετία.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 27.11.2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας