Σωματεία ΕΝΕΡ-ΔΕΠΑ και ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ: Σε κυλιόμενες 24ωρες απεργίες από Δευτέρα 20/5

1393
δεπα

Σε κυλιόμενες απεργίες από τη Δευτέρα 20 Μάη προχωρούν το Σωματείο ΕΝΕΡ-ΔΕΠΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, και ζητούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, καθώς και να μετατραπούν οι συμβάσεις περίπου 170 εργολαβικών εργαζομένων, που βρίσκονται πάνω από 20 χρόνια σε εργασιακή ομηρία, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, με ταυτόχρονη αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους. Την κινητοποίηση στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ).

Τη Δευτέρα και ώρα 9 πμ. θα συγκεντρωθούν στη ΔΕΠΑ και την ίδια μέρα θα μεταβούν στο σταθμό ΣΑΛΦΑ Άνω Λιοσίων. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συγκεντρώσεις στο ΣΑΛΦΑ Ανθούσας, στη ΔΕΔΑ, στο ΥΠΕΝ και αλλού.

Εργαζόμενοι και Σωματεία κατηγορούν τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, ότι τους εμπαίζει, καθώς δεν τηρεί τις υποσχέσεις που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο, για μονιμοποίησή τους, από τη στιγμή, που κι ίδιος το αναγνωρίζει άλλωστε, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας