Συνταξιούχοι: Συνεχίζουμε τους αγώνες μας Ενωτικά και Μαζικά με νέα Συγκέντρωση 25/5-10:00 στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης

1309
ξεσηκωμός

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

Η κατάσταση στην Υγεία και στα Δημόσια Νοσοκομεία μέρα με την μέρα γίνεται απελπιστική. Εκατομμύρια συνταξιούχοι, παρά το ισόβιο χαράτσι υπέρ υγείας που μας επέβαλαν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι δανειστές, κινδυνεύουμε και μένουμε αβοήθητοι και ορισμένοι από εμάς πεθαίνουν από τις τραγικές ελλείψεις στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Είναι ντροπή κάθε χρόνο να πληρώνουμε από την τσέπη μας 4 δις ευρώ Εισφορά Υπέρ Υγείας και να βλέπουμε να κλείνουν νοσοκομεία, κλινικές και ιατρεία του ΙΚΑ.

Είναι ντροπή να μετατρέπεται η δημόσια υγεία σε εμπόρευμα για τους κερδοσκόπους και τους εμπόρους του ανθρώπινου πόνου. Είναι ντροπή η περίθαλψη στους διαδρόμους, στα ράντζα και η πλήρης έλλειψη προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία.

Για όλα αυτά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων σας καλεί σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 25 Μάη και ώρα 10 π.μ. στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο Υπουργείο Υγείας για να απαιτήσουμε :

  1. Δημόσιο δωρεάν καθολικό σύστημα υγείας.
  2. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  3. Άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
  4. Άνοιγμα νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Ιατρείων του ΙΚΑ.
  5. 5. ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση της Υγείας.
  6. 6. ΟΧΙ στις περικοπές.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας