Συνελήφθη παράγοντας της κολύμβησης για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονων κοριτσιών

547
Συνελήφθη παράγοντας της κολύμβησης

Χειροπέδες σε παράγοντα του Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, μετά από καταγγελίες δύο νεαρών για σεξουαλική κακοποίησή τους.

Συνελήφθη χθες, Δευτέρα, ένας παράγοντας του Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης δύο 10χρονων κοριτσιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει αποφασιστεί η προφυλάκιση του 74χρονου παράγοντα, ο οποίος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου.

Η διαδικασία κινήθηκε ύστερα από την καταγγελία που έκαναν δύο νεαρές 17 ετών, σήμερα, στη ΓΑΔΑ, κατηγορώντας τον 74χρονο για κακοποίησή τους όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Ο συλληφθείς φέρεται να κακοποιούσε τις ανήλικες για περίπου έναν χρόνο και οι 17χρονες δήλωσαν πως πήραν το θάρρος να μιλήσουν μετά την καταγγελία που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση, κατά την έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκε και πορνογραφικό υλικό.

Σοκάρουν οι πληροφορίες για την κακοποίηση στην κολύμβηση

Ο 74χρονος, φαίνεται πως είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση.

Προηγουμένως, όμως, φέρεται να τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας