Συνελήφθησαν τα φασιστοειδή που με smart χτυπούσαν μετανάστες στην περιοχή του Μενιδίου

2111
μετανάστες

Τάγμα εφόδου με μικρά αυτοκίνητα μάρκας Smart είχαν φτιάξει φασιστοειδή και χτυπούσαν μετανάστες στην περιοχή του Μενιδίου.

Σε χρονικό διάστημα μιας ώρας από τις 03:30-04:30, στις 15 Ιουνίου, δύο νεαροί, 24 και 22 χρόνων, επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν τρεις Πακιστανούς εργάτες. Την επόμενη ημέρα αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έναν 22χρονο και ταυτοποίησαν έναν ακόμη 24χρονο, ως υπεύθυνους για τις επιθέσεις. Μάλιστα η αστυνομία εξετάζει αν έχουν προβεί σε παρόμοιες παρόμοιες επιθέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή.

Όπως οι ίδιοι οι εργάτες κατήγγειλαν, τα ξημερώματα διέσχιζαν το δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο, τύπου «Smart», σταμάτησε απότομα μπροστά τους. Από το αυτοκίνητο εξήλθαν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι εντελώς απρόκλητα τους επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας τους και βρίζοντάς τους, όπως «βρωμοπακιστανοί, φύγετε, να πάτε πίσω στο Πακιστάν», κλπ. Αμέσως μετά, οι δράστες της επίθεσης επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν, ενώ οι δύο Πακιστανοί, αιμόφυρτοι, κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με ομοεθνείς τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας