Συνέντευξη Λαφαζάνη: Αν ο Τσίπρας είναι αριστερός, εγώ είμαι αστροναύτης

2331
λαφαζάνης

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο Τσίπρας είναι αριστερός, εγώ είμαι αστροναύτης».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στους Τ.Χατζή και Δ.Οικονόμου, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι «κανένα μνημόνιο δεν έχει τελειώσει, είναι εδώ και είναι σκληρό. Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία χρέους. Το χρέος είναι μη βιώσιμο και επαχθές, δεν μπορεί να το αποπληρώσει η χώρα και συνεχώς θα αναλαμβάνει δεσμεύσεις και θα βρίσκεται σε καθεστώς εποπτείας και πέραν από το 2060, ημερομηνία που ήδη έχουν αναληφθεί δεσμεύσεις. Η Ελλάδα, αν δεν διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, θα παραμείνει εσαεί αποικία χωρίς μέλλον. Και το χρέος της χώρας μας μπορεί και πρέπει να διαγραφεί. Ούτε η πρώτη χώρα θα είμαστε ούτε η τελευταία».

Σχετικά με τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίον του, ο επικεφαλής της ΛΑΕ δήλωσε ότι «υφιστάμεθα άγριες αυθαίρετες διώξεις. Έχω πέντε δικογραφίες στην πλάτη μου κι αυτό γιατί κάθε εβδομάδα κάνουμε αγώνα και παρά τον ορυμαγδό, αναστέλλουμε σειρά από πλειστηριασμούς. Με είχαν καλέσει  τις προηγούμενες μέρες εκ νέου στην Ασφάλεια Αττικής να απολογηθώ για βαριές κατηγορίες, αλλά δεν πήγα να τους νομιμοποιήσω και να παίξω το απολογητικό παιχνίδι τους στο παρακράτος που έχουν στήσει εκεί στην Ασφάλεια».

«Στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι ο Τσίπρας θα έφτανε στο σημείο να θέλει να μας κλείσει φυλακή. Δεν ντρέπονται που είναι ακόμα στην κυβέρνηση;», διερωτήθηκε ο Π. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι «έχουν κατακρεουργήσει τη Δημοκρατία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας