Συνέλευση των εργαζομένων στη Vodafone

1565
vodafone

Σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση όλων των εργαζομένων στη “Vodafone” την Πέμπτη 24 Μάη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση “360 Connect ΑΕ”.

Σε ανακοίνωσή του σωματείου αναφέρεται:

“Η εργοδοσία της “Vodafone” συνεχίζει να εντείνει το διαχωρισμό ανάμεσα στους εργαζόμενους: Αλλαγές στις συμβάσεις, εργολαβίες, με κάθε τρόπο κατακερματίζει τα εργασιακά μας δικαιώματα. Συνεχίζει να κατατάσσει τους εργαζόμενους σε α’ και β’ κατηγορίας.

Ακριβώς για να μη βλέπουμε αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας απέναντι: Την ίδια την εργοδοσία της “Vodafone”! Στο όνομα της κερδοφορίας της και της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς της σχεδιάζει, συνθέτει επιχειρηματικά πλάνα, χειροτερεύει τους όρους δουλειάς μας.

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Δεν διαχωρίζουμε τους συναδέλφους σε επινοικιαζόμενους, σε εργαζόμενους “360 Connect”, εργαζόμενους “Vodafone”. Είμαστε όλοι συνάδελφοι που δουλεύουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες για τη ζωή μας και το μέλλον μας. Παλεύουμε για σταθερή δουλειά και μισθούς με δικαιώματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας. Για 8ωρο και βάρδιες που θα μας επιτρέπουν ελεύθερο χρόνο για αναψυχή και οικογενειακό προγραμματισμό. Για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που θα μας επιτρέπουν να δουλεύουμε χωρίς ατυχήματα και χωρίς να μας “θερίζουν” οι επαγγελματικές ασθένειες. Δικαιώματα για τις νέες μητέρες και προστασία της μητρότητας για να μπορούν τα νέα ζευγάρια να κάνουν οικογένεια όταν το θέλουν κι όχι όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας