Συνάντηση ΛΑ.Ε με ”Πειρατές”: Koινό έδαφος για πολιτική και εκλογική συνεργασία

3533

Υπάρχει κοινό έδαφος για μια πολιτική και εκλογική συνεργασία ΛΑ.Ε – Πειρατών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) με αντιπροσωπεία του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε συμμετείχαν ο Γραμματέας του Π.Σ  της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι Στάθης Λεουτσάκος, Γιώργος Λιάγκος και Σπύρος Δρίτσας, μέλη της Π.Γ της ΛΑ.Ε. Η αντιπροσωπεία του Κόμματος Πειρατών αποτελείτο από τους Θανάση  Γούναρη, Βασίλη Περαντζάκη, Γιώργο Αλαντάλα, Πηνελόπη Πετροπούλου και Γιάννη Παπαναστασίου.

Οι δυο αντιπροσωπείες συζήτησαν εκτενώς τα πολιτικά και προγραμματικά ζητήματα για μια ενδεχόμενη πολιτική και εκλογική τους συνεργασία, στο πλαίσιο του πιο πλατιού δυνατού μετώπου των αριστερών, των προοδευτικών και των δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων.

Οι δυο πλευρές διαπίστωσαν ότι υπάρχει κοινό έδαφος για μια προοπτική πολιτικής και εκλογικής τους συμπόρευσης και συναποφάσισαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις και τις επεξεργασίες σε αυτήν την κατεύθυνση με αμοιβαία βούληση και προσπάθεια για θετική τελική κατάληξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας