Συνάντηση Λαφαζάνη με τους συμβ/χους καθ/τητας των ΟΤΑ που απολυμένοι διαμαρτύρονται σε σκηνές

1198
συμβασιούχους

Τους απολυμένους συμβασιούχους καθαριότητας των ΟΤΑ, οι οποίοι απολύθηκαν και πετάχτηκαν στο δρόμο και οι οποίοι διαμαρτύρονται έξω από το Υπ. Εργασίας, εγκατεστημένα σε σκηνές στην Πλ. Κλαυθμώνος, επισκέφτηκε μεγάλη αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη.
Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνισαν ότι αδίκως οι εργαζόμενοι επί πολλά χρόνια (5-10-15!) ως συμβασιούχοι στην καθαριότητα των Δήμων, απολύθηκαν και έμειναν στον δρόμο, μέσω ενός διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στον οποίο υποχρεώθηκαν να συμμετάσχουν, χωρίς επαρκή μοριοδότηση για την εμπειρία και την προϋπηρεσία τους.
Οι απολυμένοι συμβασιούχοι οι οποίοι ανέρχονται σε 8.000 περίπου δικαίως καταγγέλλουν τα Υπ. Εσωτερικών και Εργασίας, διότι στην μεγάλη απεργία των εργαζομένων των ΟΤΑ, τους είχαν υποσχεθεί την εργασιακή αποκατάσταση τους.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι η ΛΑ.Ε στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των απολυμένων – συμβασιούχων και ζητάει την ικανοποίηση τους,  χωρίς να στρέφεται εναντίον κανενός άλλου ανέργου που δικαιολογημένα ζητάει μια θέση εργασίας.
skinakia simvasiouxoi ip esoterikon
skinakia simvasiouxoi ip esoterikon1 skinakia simvasiouxoi ip esoterikon2 skinakia simvasiouxoi ip esoterikon5 skinakia simvasiouxoi ip esoterikon6skinakia simvasiouxoi ip esoterikon4skinakia simvasiouxoi ip esoterikon7
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας