Συμπαράσταση της Ντέμπορα Σαντάνα στον Παν. Λαφαζάνη

1668
Σαντάνα

Δήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης της Ντέμπορα Σαντάνα, πανεπιστημιακής καθηγήτριας Σπουδών Γεωγραφίας και Εθνών και ακτιβίστριας για την ανεξαρτησία του Πουέρτο Ρίκο, στον Γραμματέα της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνη.

 

«Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στην Λαϊκή Ενότητα και τον Γραμματέα της, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και σε όλες τις συλλογικότητες και τους πολίτες που υπερασπίζονται τον λαό έναντι των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που τελούνται από τις τράπεζες.

Καταδικάζω ιδιαίτερα την ψευτο-αριστερή ελληνική κυβέρνηση που ποινικοποιεί αυτόν τον δίκαιο αγώνα και για τις ενθουσιώδεις υπηρεσίες της στο νεοφιλελευθερισμό.

Δεν υπάρχουν λόγια αρκετά δυνατά να πει κανείς ενάντια σε κυβερνητικούς αξιωματούχους που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευχαρίστηση των ιμπεριαλιστικών και καπιταλιστικών «γερακιών», παρά για τον λαό που τους ψήφισε για να τον υπηρετήσουν.

Ως γυναίκα του Πουέρτο Ρίκο που αγωνίζεται για το τέλος της αποικιοκρατικής και καπιταλιστικής κυριαρχίας στη χώρα μου, λέω ΟΧΙ! σε επιθέσεις εναντίον του ελληνικού λαού και εκείνων που τον υπερασπίζονται.

Όχι στην λιτότητα! Όχι στο ξεπούλημα σπιτιών, γης και δημόσιων υπηρεσιών!

Ελεύθερη Ελλάδα και ελεύθερο Πουέρτο Ρίκο!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας