Συγχρονισμένη κολύμβηση: Έκτες οι Πλατανιώτη – Παπάζογλου στη Γλασκόβη

1022
πλατανιώτη

Την έκτη θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου της καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκόβης κατάκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

Ένα λάθος προς τη λήξη του προγράμματός τους είχε ως συνέπεια να τους στοιχίσει στη βαθμολογία και κόστισε τουλάχιστον μια θέση στην τελική κατάταξη, καθώς βαθμολογήθηκαν με 85.8943 βαθμούς και κατετάγησαν έκτες.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο και Σουμπότινα (95,1035), το ασημένιο οι Ουκρανές Σαβτσούκ και Γιάκνο (92,6188) και το χάλκινο οι Ιταλίδες Τσερούτι και Φέρρο (89,7519).

«Κρίμα, γιατί είχαν ένα καλό πρόγραμμα, αλλά προς το φινάλε χτύπησαν μεταξύ τους και εκεί κόλλησαν χάνοντας τουλάχιστον μια θέση στη βαθμολογία. Έτσι είναι όμως ο τελικός, δεν έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις ένα λάθος», δήλωσε η ομοσπονδιακή τεχνικός, Ναταλία Τσερνέτσκα.

«Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να εκτελέσουμε πολύ καλύτερα το πρόγραμμά μας. Πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο μισό, αλλά στο τέλος είχαμε μια ατυχία που μας στοίχισε καθώς χτυπήσαμε μεταξύ μας και αυτό μάς κόστισε στη βαθμολογία», υπογράμμισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η συναθλήτριά της, Εβελίνα Παπάζογλου, πρόσθεσε: «Μπήκαμε δυνατά ξεκινήσαμε καλά, απλά δεν μας βγήκαν στο τέλος της χορογραφίας κάποια θέματα. Μας μένει μια πικρία, γιατί είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά. Όμως, πλέον κοιτάμε μπροστά και στους επόμενους αγώνες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας