Συγκέντρωση της ΛΑ.Ε. στην ΑΑΔΕ,Τετάρτη (4/4), 1:00μ.μ, ενάντια σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς του δημοσίου

1594
συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑ.Ε. έξω από την ΑΑΔΕ (Κ. Σερβίας 10, Σύνταγμα) αύριο Τετάρτη (4/4) στις 13.00,  ενάντια στις αθρόες κατασχέσεις και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς του δημοσίου
Όχι στη φορολογική ληστεία και τις αρπαγές μισθών, συντάξεων και καταθέσεων από την κυβέρνηση
Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους οποίους ξεκινά και το δημόσιο από 27/4
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τις τράπεζες συνεχίζονται αλλά η λεηλασία της λαϊκής περιουσίας επιχειρείται όχι μόνο για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για χρέη προς το δημόσιο.  Ήδη με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς έφτασαν τις 1.721.911 για το 2017.
Από 27/04/2018 αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, οφειλετών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίοι αποτελούν έναν τεράστιο αριθμό.
Χαρακτηριστικό είναι πως 2.300.000 φορολογούμενοι, με οφειλές μέχρι 2.000 ευρώ, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα σπίτια τους ενώ οι  πραγματικοί μεγαλοφειλέτες παραμένουν στο απυρόβλητο .
Η ΛΑ.Ε., το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, όσοι αγωνίζονται για την προστασία της λαϊκής περιουσίας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και κατά των πλειστηριασμών για χρέη προς το δημόσιο.
Στα πλαίσια αυτά η ΛΑ.Ε. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Α.Α.Δ.Ε. την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 13:00, Καραγιώργη Σερβίας 10 στο Σύνταγμα, ενάντια στις κατασχέσεις που γίνονται και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκινάει το Δημόσιο από 27 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας