Στρατευμένος αντέδρασε στη συμμετοχή της φρεγάτας «Ναβαρίνον» σε ΝΑΤΟϊκή αποστολή

1533
ναβαρίνον
Σταύρος Παπαδάκης (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός στη Φρεγάτα “Ναβαρίνον”): «Η ματωμένη σημαία του ΝΑΤΟ ντροπιάζει τον Ελληνικό Στόλο…».

Η Φρεγάτα «Ναβαρίνον» του Πολεμικού Ναυτικού τις επόμενες μέρες, θα πάρει μέρος σε αποστολή στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αποπλεύσει στις 20 Νοέμβρη από τη Σαλαμίνα για το ΚΕΝΑΠ της Σούδας και μετά από ολιγοήμερη προετοιμασία, θα ενσωματωθεί… στις ιμπεριαλιστικές αποστολές του ΝΑΤΟ, στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με τελικό προορισμό  το λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ, όπου θα παραμείνει λίγες μέρες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 14 Δεκέμβρη.

Ανάμεσα στους στρατευμένους προκαλεί, η ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις Νατοϊκές επιχειρήσεις, έντονες αντιδράσεις!  Ο ναύτης Σταύρος Παπαδάκης (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός – Τ/ΜΗΧ) που υπηρετεί στο πλοίο, βγήκε χτες στην αναφορά και δήλωσε τη διαφωνία του!

Σταύρος Παπαδάκης: «Η ματωμένη σημαία του ΝΑΤΟ, ντροπιάζει τον Ελληνικό Στόλο. Οι δολοφόνοι των λαών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου κάνουν τον χωροφύλακα στη γειτονιά μας. Δεν έχει καμία δουλειά η φρεγάτα “Ναυαρίνον” να συμμετέχει σε αυτές τις αποστολές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας