“Στο σφυρί” και το τελευταίο 30% του ελληνικού Δημοσίου στο “Ελ.Βενιζέλος”

2866
σφυρί

Λίγο πριν παραδώσουν τις κυβερνητικές καρέκλες στους επόμενους συνεχιστές της πολιτικής του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, έβγαλαν στο σφυρί και το 30% της συμμετοχής του ελληνικού Δημοσίου στο κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. 

 

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στην έναρξη διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση ποσοστού συμμετοχής 30% που έχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ» (ΔΑΑ).

Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: την φάση προεπιλογής (Α’ Φάση) και την φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών (Β’ Φάση). Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι τράπεζες Deutsche Bank AG (London branch) και Eurobank Ergasias ενεργούν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, η κοινοπραξία των δικηγορικών εταιρειών Your Legal Partners και Δρακόπουλος Βασαλάκης ως νομικοί σύμβουλοι και η Arup Partnership ως τεχνικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας