Στηρίζουμε πυροσβέστες και εθελοντές. Συνδρομή όλων με κάθε τρόπο για αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας

2496
πυρκαγιά

Ζούμε χρονικό προαναγγελθείσας πύρινης καταστροφής σε μεγάλο μέρος της Αττικής και της Κορινθίας.

Είναι προφανές, ότι η κυβέρνηση, όλος ο κρατικός μηχανισμός και η Αυτοδιοίκηση αντί, λόγω των αναμενόμενων έκτακτων καιρικών συνθηκών, που ευνοούσαν πυρκαγιές, να έχουν εκ των προτέρων κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου  και τις γύρω από αυτές και να έχουν θέσει σε πλήρη ετοιμότητα με τη λήψη προληπτικών μέτρων όλες τις δυνάμεις και τους πολίτες, αιφνιδιάστηκαν από τις πύρινες τραγικές εξελίξεις και βρέθηκαν ανέτοιμες να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα με αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτές τις ώρες οφείλουμε όλοι/-ες να στηρίξουμε και να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους πυροσβέστες και τους εθελοντές και όσους/-ες από τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται δίνουν ηρωική μάχη για να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα και τις τραγικές συνέπειές της και πρώτα απ’ όλα να σώσουμε ζωές, διότι, δυστυχώς, φαίνεται ότι υπάρχουν απώλειες ανθρώπων και σοβαροί τραυματισμοί.

Ο Τ. Μαυρόπουλος για την πύρινη λαίλαπα

Ακολουθεί δήλωση του Τ. Μαυρόπουλου, μέλους του Π.Σ της ΛΑ.Ε, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας:

Ο Τάσος Μαυρόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε και πρώην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και ενημερώθηκε για τις καταστροφές που έχουν προκληθεί μέχρι στιγμής από τις πυρκαγιές και τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως στην Αττική, η οποία βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, με τις φωτιές να μαίνονται ανεξέλεγκτα.

Ο Τάσος Μαυρόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα της πλήρους ενεργοποίησης του κρατικού μηχανισμού και δήλωσε την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της Λαϊκής Ενότητας στις πυροσβεστικές δυνάμεις και στους εθελοντές, που μάχονται για να ελέγξουν τις πυρκαγιές, να σώσουν ζωές, σπίτια και περιουσίες και να περιορίσουν τις καταστροφικές συνέπειες.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, υποχρέωση όλων είναι η συνδρομή με κάθε δυνατό τρόπο και διευκόλυνση του έργου των πυροσβεστικών δυνάμεων και των εθελοντών για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας