Σοκ στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

632
Σοκ στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Σοκ στη Ρόδο με τη δολοφονία 31χρονης γυναίκας στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας, στο Ροδίνι, όταν ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών έστησε καρτέρι στην 31χρονη Δ.Ζ., εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα, εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο, λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», από τις πρώτες μαρτυρίες φαίνεται ότι ο 33χρονος είχε στήσει ενέδρα στο θύμα του. Περίμενε λίγα μέτρα πιο πέρα, μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη, εκτελώντας την εν ψυχρώ.

Οπως αναφέρει η «Δημοκρατική», στο όχημα που επέβαινε ο δράστης φέρεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο, όπως κατέθεσαν μάρτυρες.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να εκτελέσει την εκπαιδευτικό.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην Κρεμαστή Ρόδου. Φέρεται να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα, αναφέροντας: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Ο δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του, στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ, στον συνοικισμό Θεοτόκου. Αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα. Πρόκειται για τον Κ. Μ., 33 ετών, έχει καταγωγή από την Κρεμαστή και είναι τεχνίτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν σχέση το τελευταίο δίμηνο.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, όπως μεταδίδει το τοπικό portal, 12vima.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας