Σοκ: Σκοτώθηκε ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ

1221
nba

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το TMZ Sports!

Σύμφωνα με το TMZ, ο πρώην άσος των Λέικερς, σκοτώθηκε μετά από πτώση του ιδιωτικού του ελικοπτέρου, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Η γυναίκα του Βανέσα Μπράιαντ δεν ήταν στο ελικόπτερο. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μόλις 41 ετών.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

Φωτογραφία: TMZ

Ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ, γιος του καλαθοσφαιριστή του NBA Τζο Μπράιαντ -και ο νεότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας-, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των 3. Σύμφωνα με την οικογένειά του, από μικρός θαύμαζε του Λος Αντζελες Λέικερς και το όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειο του, το Lower Merion High School.

Όλη η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.

Πυροσβεστική Υπηρεσία Λος Άντζελες: Πέντε νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου το πρωί της Κυριακής.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας