Σοκ για τον ΠΑΟΚ, ήττα 0-1 από τον ΠΑΣ-Γιάννινα στην Τούμπα

989
Σοκ για τον ΠΑΟΚ

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τα πρώτα λεπτά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν τη διάθεσή τους να παίξουν από αριστερά, αλλά μάλλον το παράκαναν, αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαν συνεχώς από εκεί να κάνουν κάτι καλό. Και δεν τα κατάφεραν τελικά… Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πλησίασε στο γκολ στο 23′ με την κεφαλιά του Σβαμπ που σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Σάλιακας και από εκεί και πέρα προσπαθούσε κυρίως με κάποια σουτ, τα οποία όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Όσο για τους Γιαννιώτες, ήταν κυρίως σε θέση άμυνας αλλά τα πήγαιναν εξαιρετικά και μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σνάιντερ για το 0-1 αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και είχε σουτ με τον Μουργκ στο 46′, για να ακολουθήσει αυτό του Μπίσεσβαρ στο 58′ και η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Καγκάβα στο 60′, όταν δεν κατάφερε από το… ένα μέτρο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Η… τιμωρία γι’ αυτό, τελικά, ήρθε στο 86′. Σε μια φάση που δεν προϊδέαζε για κάτι, ο Κρέσπο γύρισε με το κεφάλι τη μπάλα στον Ζίβκοβιτς, αλλά αυτός πήγε να παίξει με τα πόδια και έκανε τρομερό λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στον Κόντε να κάνει το 0-1 με πλασέ στο δοκάρι και μέσα!

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (75′ Άκπομ), Αουγκούστο (61′ Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ (75′ Σίντκλεϊ), Μπίσεσβαρ, Καγκάβα (61′ Μιτρίτσα), Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (89′ Λώλης), Περέα (79′ Μέντες), Κόντε (92′ Μιλιντσεάνοιυ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας