Σμίγουν τα αηδόνια: ΓΑΠ και Α.Τσίπρας τρέχουν για «προοδευτική» (!!!) διακυβέρνηση

2566
τρέχουν για «προοδευτική» (!!!) διακυβέρνηση

Ο ΓΑΠ «έσωσε» μια φορά επιτυχώς την Ελλάδα από το Καστελλόριζο, στέλνοντας ερήμην των πάντων τη χώρα στη θερμή αγκαλιά του Σόιμπλε και της Μερκελ και βεβαίως στων γερμανοκατασκευασμένων μνημονίων.

Ο Α.Τσίπρας επίσης «έσωσε» ξανά τη χώρα τον Ιούλιο του 2015, πετώντας στα σκουπίδια το «λανθασμένο» ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, για να συνομολογήσει περήφανα το τρίτο σωτήριο μνημόνιο, το οποίο επεξέτεινε αποδεχόμενος και ένα αφανές τέταρτο μνημόνιο μέχρι το τέλος, τουλάχιστον, του 21ου αιώνα.

Οι δυο αυτοί «ευλογημένοι εθνοσωτήρες» φαίνεται ότι αποφάσισαν να σώσουν ξανά, από κοινού τώρα, τη χώρα, ενώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ εις σάρκα μια, στο όνομα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» για την οποία κάνει λόγο, όχι από το Καστελλόριζο τώρα αλλά από την Πάτρα και το «Πατρινόραμα» ο Γ.Παπανδρέου.

Δεν ξέρω τι θα περισώσουν από κοινού ΓΑΠ και Α.Τσίπρας. Ξέρω, όμως, τι θα εξευτιλίσουν. Και θα εξευτιλίσουν ακόμα περισσότερο και θα διαλύσουν με αυτό τον τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι έχει απομείνει από το ΚΙΝΑΛ.

Η εθνική προοδευτική εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα δεν μπορεί και δε θα περάσει μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ αλλά ενάντια τους και ενάντια φυσικά στην παραδομένη και υποτελή δεξιά .

Αρκετά μας έσωσαν ο ΓΑΠ και Τσίπρας. Φτάνει πια!

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας