Σκοταδισμός Βελόπουλου για εμβόλια: «Πλάκα κάνεις; Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι»

585

Ο Βελόπουλος είναι ο Βελόπουλος, δηλαδή ένας ακροδεξιός που ισχυριζόταν ότι είχε τις «επιστολές του Ιησού» (δείτε και στο τέλος του κειμένου, για να μην ξεχνιόμαστε). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι καμία αξία δεν έχουν τα λόγια του. Είναι, όμως,πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος, έχει δημόσιο λόγο και (δυστυχώς) μπορεί να επηρεάσει ορισμένους.

Αυτός ο τύπος βγήκε σήμερα στον ΑΝΤ1 και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Όταν ρωτήθηκε αν θα πάει το εμβόλιο απάντησε με αυτόν τον τρόπο:
«Όχι, το έχω πει. Πλάκα κάνεις; (…) Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι»!
Έχουμε πανδημία και κάτι τέτοιοι που μέσω της πλαγίας οδού πάνε να μας πούνε ότι δεν συμβαίνει και τίποτα βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Ας τολμήσει, λοιπόν, αυτός (που δεν είναι «πειραματόζωο») να πει τους τσαρλατανισμούς του σε εκείνους που νοσηλεύτηκαν βαριά με κορωνοϊό ή σε όσους έχασαν ανθρώπους!
Ξεκάθαρα: Ο τύπος είναι επικίνδυνος για τη δημόσια Υγεία.
Στο βίντεο μετά το 19.25 οι δηλώσεις Βελόπουλου για το εμβόλιο:

 

Υ.Γ: Ο τύπος αυτός, ο Βελόπουλος, που δεν θέλει να γίνει… «πειραματόζωο» έχει αρνηθεί ακόμα και το γεγονός ότι έχει δηλώσει πως είχε τις «επιστολές του Ιησού».  Για να μην ξεχνάμε, λοιπόν, ποιος είναι αυτός που, στην ουσία, παρακινεί να μην κάνουμε το εμβόλιο (αν και υποστηρίζει, βεβαίως – βεβαίως, ότι είναι δικαίωμα του καθενός) ας δούμε ξανά το παρακάτω βίντεο:

“Συνέλληνές μου (…) επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου! Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός! Επιστολή δική του! (….). Νάτη! Αυτή εδώ είναι, την έγραψε ο ίδιος, ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας, γράφει επιστολή! Νάτη, ρε παιδιά, η επιστολή του Ιησού μας! Ο ίδιος ο Ιησούς τις έγραψε! Εδώ μέσα είναι”!».

 

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας