Σκληρό lockdown στη Δυτική-Αττική με σχετικά περιορισμένα κρούσματα. Γιατί; Τι κρύβουν;

1411
σχετικά περιορισμένα κρούσματα

Την περασμένη Κυριακή ήταν ο Μ.Χρυσοχοΐδης στη Δυτική Αττική από όπου εξαπέλυσε ανοίκειες και προσβλητικές απειλές στους κατοίκους της, αν δεν εφαρμόσουν τα μέτρα του σκληρού lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση και για την επιτήρηση των οποίων είχε φροντίσει να στείλει πολλές διμοιρίες ΜΑΤ και πλήθος αστυνομικών για να κόβουν κλήσεις.

Και όμως την Κυριακή, όπως με πληροφόρησαν, από τα τεστ που έγιναν τα κρούσματα ήταν πολύ περιορισμένα έως μηδενικά. Για παράδειγμα στην Ελευσίνα πραγματοποιήθηκαν 660 τεστ και βρέθηκαν 4 πολίτες θετικοί. Στη Μαγούλα πραγματοποιήθηκαν 370 τεστ και βρέθηκαν επίσης 4 θετικοί. Στην Μάνδρα πραγματοποιήθηκαν 350 τεστ και δεν υπήρξε ούτε ένας θετικός, στα Βίλια, επίσης, δε βρέθηκε κανένα κρούσμα. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο ο Δήμος Ασπροπύργου, ο οποίος είχε περισσότερα κρούσματα και για τον οποίο δεν διαθέτω ακριβή στοιχεία για εκείνη την ημέρα.

Και σήμερα, επίσης, από τα στοιχεία που διαβάζω σχετικά με την πραγματοποίηση τεστ στη Δυτική Αττική, τα κρούσματα είναι επίσης σχετικά περιορισμένα.

Πως δικαιολογείται, λοιπόν, τόσος θόρυβος και τέτοια δυσφήμηση όλης συλλήβδην της περιοχής της Δυτικής Αττικής και πολύ περισσότερο ο κραυγαλέος αυταρχισμός, όταν υπάρχουν τέτοια περιορισμένα αριθμητικά δεδομένα; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και μαγειρεύεται;

Μήπως η περιοχή χρησιμοποιείται ως εύκολο φόβητρο και ως άλλοθι για μια γενικευμένη τρομοκρατία πανελλαδικής κλίμακας; Ή μήπως κάποιοι προετοιμάζουν το έδαφος ώστε σε μια περιοχή τόσο υποβαθμισμένη να μας πουν ότι μάλλον είναι η πιο κατάλληλη για την μεταφορά των φυλακών του Κορυδαλλού ή και νέων χωματερών;

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας