Σκληρότατη απάντηση N. Μεντβέντεφ: Ο Μπάιντεν είναι «άρρωστος» και «ηλίθιος»!

939
Σκληρότατη απάντηση N. Μεντβέντεφ

Κορυφώνεται ο Ψυχρός Πόλεμος Ρωσίας και ΗΠΑ!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο νέος Ψυχρός Πόλεμος Ρωσίας και ΗΠΑ με τον μετριοπαθή πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, να χαρακτηρίζει “άρρωστο” και “ηλίθιο” τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν!

Πιο αναλυτικά, σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, χρησιμοποίησε ο μετριοπαθής πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξίσου σκληρές δηλώσεις Μπάιντεν για τον Πούτιν.

Αν ο μετριοπαθής Μεντβέντεφ, Νο1 και Νο 2 του Κρεμλίνου επί σειρά ετών και υποψήφιος διάδοχος (ξανά) του Β. Πούτιν κάνει τέτοιες δηλώσεις, τότε τα δυσάρεστα είναι κοντά μας.

Τί δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ για τον Μπάιντεν

Η πλέον μετριοπαθής φωνή του Κρεμλίνου, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε ερώτηση για το πώς ερμηνεύει τις σκληρές δηλώσεις Μπάιντεν κατά του Πούτιν, δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον υφιστάμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε διάφορες διεθνείς συναντήσεις.

Μου έδωσε την εντύπωση ενός λογικού ατόμου τότε, ωστόσο, φαίνεται ότι ο χρόνος δεν ήταν ευγενικός απέναντί του».

Και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, παρομοίασε την κατάσταση του Αμερικανού προέδρου με μια φράση του Φρόυντ, σύμφωνα με την οποία:

«τίποτα στη ζωή δεν είναι πιο ακριβό από την ασθένεια(!) και την ηλιθιότητα(!)»!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είχε υποδεχτεί τον Τζο Μπάιντεν στην κατοικία του, κοντά στη Μόσχα, στο παρελθόν.

Τότε, ο Μεντβέντεφ ήταν Πρόεδρος της Ρωσίας και ο Μπάιντεν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος… «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας ξεκίνησε όταν ο Μπάιντεν, σε συνέντευξή του στο ABC News, είπε ότι ο Πούτιν θα «πληρώσει το τίμημα» για υποτιθέμενη παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ και απάντησε καταφατικά σε ερώτηση για το αν θεωρεί «δολοφόνο» τον Ρώσο Πρόεδρο.

Ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας, “Ενωμένη Ρωσία”, Α.Τούρτσακ, δήλωσε πως “οι δηλώσεις Μπάιντεν είναι ο θρίαμβος του πολιτικού μαρασμού των ΗΠΑ και της ηλικιακής άνοιας του ηγέτη της.

Είναι ύψιστη επιθετικότητα αποτέλεσμα της αδυναμίας τους”.

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας