Σιωπή της Γεροβασίλη και συγκάλυψη του νέου εγκλήματος στο Α.Τ. Ομόνοιας

1520
γεροβασίλη

Ξανάρθε στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, που έχει αποτελέσει διαχρονικά άντρο κακοποιήσεων, βασανισμών και δολοφονιών, ενώ πρόσφατα αστυνομικοί που εντάσσονται στη δύναμή του είχαν συμμετάσχει στον άγριο και θανατηφόρο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Αυτή τη φορά το Α.Τ. Ομόνοιας κατηγορείται για τον θάνατο μετά από βασανιστήρια, του 34χρονου Νιγηριανού μετανάστη Εμπουκά Μαμασουμπέκ, πατέρα δύο παιδιών, από τα οποία το ένα είναι νεογέννητο.

Ενώ η δολοφονία, που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, έχει γίνει εδώ και μέρες ευρύτατα γνωστή και χθες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση και δόθηκε συνέντευξη Τύπου έξω από το Α.Τ., έντονο προβληματισμό προκαλεί η σιωπή της αρμόδιας υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη.

Η υπουργός, που όταν, μετά τη δολοφονία του Κωστόπουλου, το Α.Τ. Ομόνοιας δέχθηκε επίθεση με μολότοφ, έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους αστυνομικούς, σωπαίνει επιδεικτικά, ακόμη και δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Νιγηριανού μετανάστη. Συγκαλύπτοντας, έτσι, το έγκλημα και αυτούς που το πραγματοποίησαν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας