Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία ο Παναγιώτης Κελεσίδης-Είναι διπλά εμβολιασμένος

1100

Παν. Λαφαζάνης: «Ευχές για ταχεία ανάρρωση»

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και διπλά εμβολιασμένος

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος μέχρι τώρα βρίσκεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο.

Αξίζει να σημειωθεί όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και διπλά εμβολιασμένος.

Ο τερματοφύλακας-«θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου νοσεί από κορωνοϊό και μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» μας είπε νωρίτερα ο Αντώνης Γλύκας.

Ωστόσο όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου ήταν γεμάτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου αναφοράς. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του Σωτηρία και η διακομιδή του παλαίμαχου άσου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας