Σε απεργιακή εξέγερση όλη η χώρα. Μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσ/νικη και σε όλη την Ελλάδα

1692
κκε

Με μεγάλη επιτυχία και αγωνιστικό πνεύμα ξεκίνησε η γενική απεργία σε όλη την χώρα.
Η απεργία έχει παραλύσει τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, ενώ σχεδόν κλειστές είναι οι αγορές στις μεγάλες πόλεις και ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Από το πρωί, μετά την λήξη της στάσης στα μέσα συγκοινωνίας και παρά το ψιλόβροχο και τον κακό καιρό στην Αθήνα, ο κόσμος άρχισε να συρρέει στις συγκεντρώσεις, οι οποίες μαζί με τις πορείες που θα ακολουθήσουν αναμένονται ιδιαίτερα ογκώδεις και μαχητικές.
Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μια απεργία σταθμό και εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις που θα θυμίζουν προηγούμενα χρόνια και ανοίγουν μια καινούργια σελίδα ελπίδας για το κίνημα και κυρίως για τον τόπο και τον λαό.
Η Ελλάδα έχει εναλλακτική λύση έξω από τον κλοιό των μνημονίων και των ευρω-κατοχικών επιλογών.
Και αυτή είναι, πλέον, θέμα επιβίωσης.

2 Σχόλια

  1. Όπως έδειξαν οι μεγάλες κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων δεν αρκεί μια απεργία σταθμός, όπως λέτε, ούτε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στο σύνταγμα όπως κάλεσε ο Μίκης. Ο λαός δεν έχει ανάγκη να εκτονώσει την οργή του αλλά να την κατευθύνει σε συγκεκριμένους στόχους. Κατά τη γνώμη μου, μόνο η απεργία διαρκείας θα μπορούσε να πετύχει ένα σημαντικό χτύπημα κατά των κατακτητών και των υπαλλήλων τους σε επίπεδο εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας