Σήμερα οι συγκεντρώσεις για ΔΕΘ. 3.500 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

880
δεθ

Σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, για την εκδήλωση της αντίθεσης του συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζομένων και της νεολαίας κατά της κυρίαρχης νεοφιλελεύθερης πολιτικής και της ακύρωσης κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων.

Δυστυχώς, χαρακτηριστικό και των σημερινών κινητοποιήσεων, όπως συμβαίνει σταθερά, πλέον, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, παραμένει η πολυδιάσπαση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, από τη ΛΑ.Ε. στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη Λαϊκή Αντίσταση και άλλες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, και αντιεξουσιαστές στην Καμάρα. Από τις συγκεντρώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν πορείες προς τον χώρο της ΔΕΘ.

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στο Άγαλμα Βενιζέλου από συνδικαλιστικές οργανώσεις, στην οποία συμμετέχει και η αντεργατική και εξωνημένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Για την αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων έχουν επιστρατευτεί περίπου 3.500 αστυνομικοί. Πρόκειται για αριθμό μικρότερο από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δεν μετακινήθηκαν μεγάλες δυνάμεις από την Αθήνα για να συνεχιστεί αμείωτη η αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας