Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd): Πραξικόπημα Τραμπ στη Βενεζουέλα! Σκοτώνει τη Δημοκρατία!

1902
γουότερς
Ο πρώην επικεφαλής του θρυλικού συγκροτήματος προκάλεσε αίσθηση με την ανάρτησή του στα social media για τη Βενεζουέλα – «Αφήστε τους ήσυχους… το 1% θέλει να λεηλατήσει το πετρέλαιό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο φαίνεται να βρήκε ο εκλεγμένος πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όχι απλώς πήρε το μέρος του Μαδούρο, αλλά επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «κάνει πραξικόπημα» στη Βενεζουέλα και ότι «σκοτώνει τη Δημοκρατία». Ο λόγος για τον Ρότζερ Γουότερς, τον πρώην επικεφαλής του διάσημου συγκροτήματος Pink Floyd, ο οποίος πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με ανάρτησή του στο Twitter.

Το αστέρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής «βγήκε κόντρα» τόσο στον Αμερικανό πρόεδρο, όσο και στις θέσεις που έχουν εκφράσει οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, με εξαίρεση τη Ρωσία. Ο θρύλος της μουσικής ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση και τον Ντόναλντ Τραμπ, να αφήσουν «ήσυχους τους ανθρώπους εκεί».

«Έχουν πραγματική δημοκρατία, σταματήστε την προσπάθεια να το καταστρέψετε, ώστε το 1% (σ.σ. του πληθυσμού της Γης, οι πλούσιοι δηλαδή), να λεηλατήσουν το πετρέλαιό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Γουότερς, βάζοντας μία ακόμη διάσταση του πολύπλοκου θέματος στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου για τη Βενεζουέλα.

Στο ίδιο post, ο επικεφαλής των θρυλικών Pink Floyd ήταν ακόμη πιο ενδεικτικός: «Σταματήστε το πραξικόπημα του Τραμπ», ανεβάζοντας μαζί μία φωτογραφία από διαδήλωση κατά της επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, έξω από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Roger Waters

@rogerwaters

A note from Roger:

THIS IS TODAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOP THIS LATEST USG INSANITY, LEAVE THE VENEZUELAN PEOPLE ALONE. THEY HAVE A REAL DEMOCRACY, STOP TRYING TO DESTROY IT SO THE 1% CAN PLUNDER THEIR OIL.

US HANDS OFF !

32.5K people are talking about this

Λίγες ημέρες αργότερα, ο θρύλος των Pink Floyd, ανέβασε και μία δήλωση του μεγάλου επαναστάτη και απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής, Σιμόν Μπολίβαρ, ο οποίος υποστήριζε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταδικάσει την Αμερική στη μιζέρια, στο όνομα της Ελευθερίας.

Roger Waters

@rogerwaters

Read more: http://bit.ly/rwsbak

6,422 people are talking about this

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας