Ρόδος: Μεγάλη νίκη των απεργών οδηγών τουριστικών λεωφορείων

1877
τουριστικών
Μέσα στα σκοτάδια και τις δυσκολίες της περιόδου, μια νικηφόρα είδηση σπάει την γκρίζα πραγματικότητα και δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει ελπίδα.

Οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων της Ρόδου, μετά από σκληρό απεργιακό αγώνα, για τον οποίο δέχθηκαν επιθέσεις και συκοφαντίες, κατάφεραν να αποσπάσουν μια μεγάλη νίκη.

Συγκεκριμένα οι οδηγοί των λεωφορείων ρηγμάτωσαν τον εργασιακό μεσαίωνα και κατέληξαν σε συμφωνία που κατοχυρώνει το 8ωρο, τις 120 ώρες πληρωμένη υπερωριακή εργασία τον χρόνο, την πρόσθετη αμοιβή 75% για δουλειά τις Κυριακές και αργίες, την χορήγηση επιδόματος γάμου και τέκνων κλπ.

Η θετική αυτή εξέλιξη του απεργιακού αγώνα των οδηγών της Ρόδου δείχνει σε όλους τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η ακλόνητη ενότητα, η σωστή τακτική και ο συνεπής αγώνας μπορούν να επιτυγχάνουν αποτελέσματα και δεν είναι μια μάταιη υπόθεση.

Μήνυμα του Παν. Λαφαζάνη για την ελπιδοφόρα νίκη των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Ρόδου

 

Ο Παν. Λαφαζάνης έστειλε στον Πρόεδρο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων της Ρόδου, «Κολοσσός», Στέλιο Καπάνταη, το παρακάτω μήνυμα:

«Πρόεδρε, συγχαρητήρια για τον σκληρό αγώνα και την μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια.»

Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας