Ρωσικό ΜΜΕ: ”Επιστήμονες είδαν «παράξενους» θανάτους στην Λομβαρδία”

11095
παράξενους
Τι κατέγραψε η ειδική μονάδα που έστειλε η Μόσχα

Oύτε υιοθετούμε, αλλά ούτε μπορούμε να καταρρίψουμε το σχετικό άρθρο. Πρέπει να κατανοήσουμε πως τώρα σιγά-σιγά ”καταλαβαίνουμε” όλοι αυτό τον ιό.

Καθημερινά προκύπτουν νέες έρευνες για το τι ακριβώς προκαλεί o COVID-19, οπότε το συγκεκριμένο γεγονός που έλαβε χώρα, μπορεί να βοηθήσει την επιστημονική κοινότητα, μπορεί και όχι βέβαια.

Για «παράξενους» θανάτους από τον κορονοϊό στην ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας κάνουν λόγο οι Ρώσοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν τις ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Λομβαρδία είναι η πλέον πληττόμενη περιοχή του πλανήτη από τον COVID-19, με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα. Στο πλαίσιο αυτό, Ρώσοι επιστήμονες έχουν μεταβεί στη συγκεκριμένη περιφέρεια, με στόχο την ακριβή καταγραφή όλων των νέων χαρακτηριστικών του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ, αναφέρει το sputnik.

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσου. Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε τέτοιοι «περίεργοι» θάνατοι καταγράφηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως χώρος νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό.

Το τι βέβαια συμβαίνει ίσως να μην το μάθουμε ποτέ, αλλά χρειαζόμαστε απαντήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας