Ρε, που καταντήσαμε! Δηλώνει πως μας έσωσε ακόμα και ο Τουσκ!

1467
δηλώνει

Όλοι, ένας-ένας, οι χρυσοκάνθαροι μανδαρίνοι της Κομισιόν και της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας – η πιο “ευυπόληπτη πολιτική μαφία” του πλανήτη- μοστράρουν για να κάνουν το “κομμάτι” τους (έτσι νομίζουν) ως σωτήρες της Ελλάδας.

Μετά τους Γιούνκερ κλπ εμφανίσθηκε, εν όψει της αποχώρησης του, και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντ. Τουσκ να θεωρεί ως πιο χαρακτηριστική στιγμή της θητείας του την προσφορά του για την σωτηρία της χώρας μας από την χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Ντ. Τουσκ διηγήθηκε πως εκείνη την αποφράδα νύχτα της 12/7/2015 κλείδωσε σε ένα δωμάτιο την Μέρκελ με τον Αλ. Τσίπρα και με την απειλή ότι δεν θα ανοίξει την πόρτα αν δεν συμφωνήσουν.

Και ω του θαύματος, η απειλή έπιασε τόπο και μετά από ταλαιπωρία πολλών ωρών, βγήκε λευκός καπνός και γεννήθηκε το τρίτο σωτήριο μνημόνιο.

Συγχαρητήρια κ. Τουσκ και όλοι εσείς αξιοσέβαστοι σωτήρες της αποικίας σας.

Μιά παρότρυνση μόνο. Μην μας ξανασώσετε, σας παρακαλούμε. Γιατί μετά και την επόμενη σωτηρία μας, η Ελλάδα θα έχει μείνει στην ευρωζώνη σας αλλά θα έχει ξεμείνει από πληθυσμό και ιδιαίτερα από νεολαία.

 

Κ.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας