Π.Λαφαζάνης: Μ.Πέμπτη(16/4), 12μ, έξω από τη ΓΑΔΑ καταγγέλλω τη δίωξή μου

1899
αττίλας

Δεν είμαι κατηγορούμενος αλλά κατήγορος

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογράμμισε στην Iskra ότι δεν πρόκειται να “νομιμοποιήσει” το αμαρτωλό, μετεμφυλιακού τύπου και βαθιά αντιδημοκρατικό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών και για αυτό δεν θα προσέλθει να απολογηθεί, σύμφωνα με την κλήση που του απεστάλη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι το “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” είναι κατασκεύασμα και εργαλείο αυταρχισμού και ανωμαλίας των κυβερνήσεων προκειμένου να υποβάλλουν σε στημένες διώξεις οποιονδήποτε αγωνίζεται και κινητοποιείται ενοχλητικά για το σύστημα και τα υποστυλώματα του: “δεν θεωρώ τον εαυτό μου απολογούμενο για τους αγώνες και τη δράση μου. Είναι οι μνημονιακοί κυβερνώντες , πολιτικοί υπάλληλοι ξένων συμφερόντων που πρέπει να απολογηθούν και να καθίσουν στο σκαμνί του πολιτικά και νομικά κατηγορούμενου για τα εγκλήματά τους“.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι θα είναι την Μ. Πέμπτη στις 12 μ.μ έξω από τη ΓΑΔΑ μόνο και μόνο για να καταγγείλει, σε όσα μέσα ενημέρωσης προσέλθουν, το καθεστώς των σκευωριών που υπηρετεί τις “τρόικες” και τις τράπεζες στην πιο ληστρική επιχείρηση στη μεταπολεμική περίοδο που αποσκοπεί στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού και την απαλλοτρίωση με μαζικούς πλειστηριασμούς της λαϊκής στέγης.

Δεν είμαι κατηγορούμενος, αντίθετα είμαι κατήγορος ενός συστήματος του οποίου όσοι εκπρόσωποι κατέκλεψαν και κατέστρεψαν αυτή τη χώρα και συνεχίζουν να την κλέβουν και να την καταστρέφουν κυκλοφορούν ελεύθεροι και συχνά βρίσκονται σε υψηλές θέσεις εξουσίας, ενώ όσοι πάλεψαν και παλεύουν έντιμα για ανεξαρτησία, ελευθερία και δικαιοσύνη διώκονται και συκοφαντούνται“.

Την Πέμπτη στις 12 μ.μ, τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης “δεν καλώ σε συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ. Σε αυτό που καλώ είναι να βρούμε τους τρόπους, εν μέσω πανδημίας, να στείλουμε τα μηνύματά μας σε όλη την Ελλάδα, μηνύματα διαμαρτυρίας, αντίστασης και εγρήγορσης ενάντια σε επιλογές αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και αξιοποίησης της κρίσης για αντικοινωνικούς σκοπούς, όπως η κατάργηση κάθε ίχνους προστασίας της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας για ένα νέο τσουνάμι πλειστηριασμών όσων νοικοκυριών η νέα κρίση και οι κυβερνητικές επιλογές πετάνε στο κοινωνικό περιθώριο“.

 

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας