Πόλο: Στην Ευρώπη ο Εθνικός μετά τη νίκη με Υδραϊκό

1206
πόλο

Ο Εθνικός κέρδισε με 6-5 τον Υδραϊκό και προκρίθηκε με 2-0 στους ημιτελικούς της Α1.

Με 2-0 νίκες επί του Υδραϊκού ο Εθνικός εξασφάλισε την παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου αλλά και μια θέση στους ημιτελικούς της Α1 όπου θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Ο Εθνικός κέρδισε με 6-5 τον Υδραϊκό και στον Άλιμο έφτασε στο 2-0 και θα παίξει από τις 9/5 στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, που έχει και το πλεονέκτημα.

Στο άλλο ζευγάρι θα συγκρουστεί η Βουλιαγμένη με τον Απόλλων. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 9,11, 13 (εάν χρειαστεί) και θα κριθούν στις 2 νίκες.

Στις ίδιες ημέρες και με τους ίδιους όρους θα παίξουν για τις θέσεις 5-6 ο ΠΑΟΚ με τον Υδραϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έχει πλεονέκτημα έδρας και η νικήτρια της σειράς θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Euro Cup.

Αξίζει να σημειωιθεί πως λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Υδραϊκός-Εθνικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τεχνικός των Πειραιωτών Φάνης Κουντουδιός.

Τα οχτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-2, 1-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας