Πυυυ-Πυυυ-Πύραυλος

2958
πύραυλος

Τέρμα η μιζέρια και το κλάμα. Αισιοδοξία και ο καθένας μας με υπευθυνότητα πρέπει να διαφημίσουμε όλα τα καλά που πέτυχε η κυβέρνηση. Το ζήτησε και ο Γ. Γ. του ΟΟΣΑ Γκουρία. Όπως είπε, έχουμε πεφωτισμένη ηγεσία, είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που δεχθήκαμε αυτές τις φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις, είμαστε πρωταθλητές και οι άλλοι θα πρέπει να μας ακολουθήσουν. Γι αυτό πετύχαμε και πάμε καλά. Για να μην αγχωνόμαστε, μας διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία μαζί μας, ότι οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν και αυτές για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, και να μην βιαζόμαστε να δούμε τα αποτελέσματα. Αυτά αργούν. Το συγκηνιτικότερο όμως είναι που μας αποκάλεσε “πυραύλους” έτοιμους να εκτοξευθούμε.
Αν δείτε ανθρώπους να πηδάνε από τα μπαλκόνια, να κλαίνε γιατί δεν έχουν να φάνε ή τους παίρνουν το σπίτι, συνταξιούχους, να καταρρέουν έξω από τις τράπεζες και μπροστά στα ΑΤΜ, ουρές ανθρώπων στα συσσίτια ή να ζητιανεύουν, είναι από λάθος στην εκτόξευση ή από αντιπολιτευτική διάθεση.
Αφήστε λοιπόν τις μακακίες και την κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τα μνημονιακά κόμματα και βγείτε στους δρόμους να ενημερώσετε τον κόσμο για τις επιτυχίες. Μην ξεχνάτε! Είμαστε πύραυλοι!

Τάσος Μαυρόπουλος 

1 σχόλιο

  1. Ναι, είναι όπως λένε [και αναφέρομαι στον Γκουρία και την κυβέρνηση των όψιμων γερμανοτσολιάδων] πιο γελοίος πεθαίνεις. Ελπιζω μην τολμήσει να πάει κανένας τους στο Σκοπευτήριο αύριο. Θα τρίζουν κόκαλα.
    Σπύρος Καυτατζόγλου
    Μαθηματικός
    Μέλος ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας