Πρώτος στην Ανατολή και… φουλ για αρχηγός ο Γιάννης (pic)

1419
παίκτης

Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων του ΝΒΑ βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και οδηγεί εκ του ασφαλούς τα «ελάφια» στην Ανατολή, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολή.

Ο «Greek Freak» μετρά 991.561 ψήφους και είναι πρώτος με διαφορά που ξεπερνά τις 80 χιλιάδες ψήφους από τον δεύτερο Κάιρι ίρβινγκ (910.329 ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς). Έτσι, είναι πολύ πιθανό στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο όχι απλά να είναι starter, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά να είναι και αρχηγός ομάδας!

Από εκεί και πέρα, ο Λεμπρόν Τζέιμς για μία ακόμα φορά είναι στην κορυφή της λίστας σε ψήφους, σε όλο το ΝΒΑ. Ο «Βασιλιάς» είναι ο μόνος παίκτης που έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. ψήφους, καθώς αριθμεί 1.083.363 ψήφους από το κοινό, με τον Στεφ Κάρι να ακολουθεί έχοντας 793.111 ψήφους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεύτερος στη λίστα των φόργουορντ, στην Δυτική Περιφέρεια, είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο άσο να μετρά 679.839 ψήφους και μάλιστα είναι στην τέταρτη θέση της ψηφοφορίας στην Δύση, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για παρουσία στο μεγάλο ραντεβού του ΝΒΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας