Θάνατος εμβολιασμένου στην Ελλάδα χωρίς υποκείμενα νοσήματα-Εμβολιασμένοι δεν έχουν ασυλία

504
θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στην Ελλάδα

Θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ σε ανακοίνωση-σοκ που φέρεται είχε προχωρήσει ΕΟΔΥ 182 πολίτες, οι οποίοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, κάτι που δείχνει πως τα εμβόλια… μάλλον δεν προστατεύουν πλήρως ούτε από τη βαριά νόσηση. 

Το αξιοπερίεργο είναι πως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» της κυβέρνησης υποστήριζαν πως δεν έχει πεθάνει κανείς πλήρως εμβολιασμένος από Covid-19, μάλιστα προ λίγων ημερών είχαν ισχυριστεί πως νοσηλεύεται σε ΜΕΘ (του νοσοκομείου Παπανικολάου) ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ όμως αναφέρεται σε 56 διασωληνωμένους. Άρα… ποιοι είναι οι υπόλοιποι; 

Η ανακοίνωση δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς οι 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι ένας μηδαμινός αριθμός και δείχνει πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν 100% ούτε από το θάνατο και τη βαριά νόσηση.

Όλο αυτό την ώρα που πλέον έχει ανακοινωθεί και επισήμως πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη νόσηση, αλλά και από τη μετάδοση. Άρα ποιος ο λόγος για πιστοποιητικά εμβολιασμού;

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος σήμερα, τόνισε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας