Πρόσκληση σε σύσκεψη συνδικαλιστών, μελών και φίλων του ΜΕΤΑ (27/1-γραφεία ΠΟΕ-ΟΤΑ)

1027
ασφαλιστικό

Την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, από ώρα 10:30 μέχρι 15:00, στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, 3ος όροφος), πλατεία Καραϊσκάκη, στάση «Μεταξουργείο» του μετρό, θα γίνει ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστών, μελών και φίλων του ΜΕΤΑ, από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

Στη σύσκεψη θα γίνει απολογισμός της δράσης και των αγώνων της προηγούμενης περιόδου, από το Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι σήμερα, και θα συζητηθούν τα θέματα και οι παρεμβάσεις της επόμενης περιόδου, μέχρι και το Μάη.

Παρέμβαση στη σύσκεψη θα κάνει ο Γιώργος Ρωμανιάς, όπου θα αναφερθεί στα θέματα τις κοινωνικής ασφάλισης, τις ανατροπές που έχουν συμβεί και στην προοπτική του Ασφαλιστικού Συστήματος στη χώρα μας.

Η περίοδος αυτή, έτσι κι αλλιώς, θα είναι προεκλογική, μιας και υπάρχουν οι προγραμματισμένες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές, για τις 26 Μάη 2019. Βεβαίως δεν αποκλείονται και οι πρόωρες Βουλευτικές Εκλογές, που, αν γίνουν, θα αλλάξει εντελώς και ο προγραμματισμός μας, αλλά και ο προγραμματισμός των συνδικάτων.

Εμείς πάντως, ως ΜΕΤΑ, πρέπει να επιμείνουμε η επόμενη περίοδος να μην είναι μια περίοδος αναμονής, αλλά μια περίοδος που το συνδικαλιστικό κίνημα θα αναδείξει τα προβλήματα που απασχολούν την Εργατική Τάξη και όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους και θα βάλει τη δικιά του σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις.

Η συμμετοχή όλων είναι όχι μόνο απαραίτητα, αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμη για να συνδιαμορφώσουμε τα μέτωπα πάλης της επόμενης περιόδου.

Για το λόγω αυτό παρακαλούμε σε περίπτωση κωλύματος να ενημερώσουμε σχετικώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας