Πρόεδρος εργαζομένων «Γ.Ν.Μεταξά»:«1/3 των θετικών κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι και με δεύτερη δόση»

899
είναι εμβολιασμένοι και με δεύτερη δόση»

Η εφιαλτική αυτή διαπίστωση και αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων στο γενικό νοσοκομείο Μεταξά (ογκολογικών παθήσεων) στον Πειραιά, έρχεται να δράσει επικουρικά στην θλιβερή διαπίστωση, ότι η αύξηση των των εμβολίων δεν συνοδεύεται μέχρις ώρας με μείωση των κρουσμάτων.

Για τις καταγγελίες ότι κάποιοι από το νοσηλευτικό προσωπικό αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού είπε ότι από τους θετικούς στον κορονοϊό οι 11 είναι εμβολιασμένοι (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) και με τη δεύτερη δόση.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει όσους δηλώνουν ότι είναι ψέμα πως τα κρουσματα του κορονοϊού αποφεύγονται ακόμα και από την πρώτη δόση σε ποσοστό που αγγίζει ακόμα και το 95% όπως ισχυρίζονται και εταιρείες παραγωγής εμβολίων.

Αυτή η δήλωση επαληθεύει ότι υπάρχει ήδη μία χώρα που έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού και παρόλα αυτά οι πολίτες δεν είναι απρόσβλητοι.

Ο λόγος για το Ισραήλ το οποίο αν και έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού του και όμως συνεχίζει να ανακοινώνει πολλά κρούσματα, περισσότερα ακόμη και από την Ελλάδα.

Να τονίσουμε εδώ ότι το πραγματικό ποσοστό είναι παραπάνω από 70%, καθώς οι Εβραίοι είναι περίπου 7,5 εκατομμύρια πολίτες, το υπόλοιπο 1,5 εκατ. είναι Άραβες σε περιοχές που είναι γενικά αποκλεισμένες και ελεγχόμενες σε ότι αφορά την διακίνησή του πληθυσμού.

Ταυτόχρονα η «κανονικότητα» δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που υπήρχε προ κορωνοϊού, καθώς αν και έχουν ανοίξει ορισμένες δραστηριότητες, αυτές λειτουργούν με αυστηρά μέτρα και είναι μόνο για τους εμβολιασμένους που κάνουν χρήση των «πράσινων διαβατηρίων», παρόμοια με τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού» που ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Χαρακτηριστική ήταν και η συζήτησή του με τον Ευαγγελάτο, στον οποίο είχε πει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό και ο Ευαγγελάτος του είπε, ναι, αλλά όχι τόσο πολύ, κατά το ολίγον έγκυος.

 

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης όσον αφορά το σχετικό εμβόλιο είχε δηλώσει ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να είναι φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας