Πρόεδρος Αφιδνών:“Δεν υπάρχει υδροφόρα, επιχειρούν δέκα εθελοντές, παίρνουν νερό από πισίνες”

425
παίρνουν νερό από πισίνες

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου προανήγγειλε σε τόνο απόγνωσης ο πρόεδρος Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, κάνοντας λόγο για ξεχαρβαλωμένο κράτος και διαλυτική στάση των αρχών.

«Είμαι έξαλλος, το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις λήξει αυτή η κόλαση, θα είναι μήνυση κατ’ αγνώστων και αν υπάρχει δικαιοσύνη, πιστεύω πως θα αποδοθούν ευθύνες» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως επί ώρες δεν υπάρχουν υδροφόρες και οι επιχειρήσεις κατάσβεσης γίνονται «με νερό από τις πισίνες».

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις λήξει αυτή η κόλαση, θα είναι μήνυση κατ’ αγνώστων και αν υπάρχει δικαιοσύνη, πιστεύω πως θα αποδοθούν ευθύνες» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως να σπεύσουν εναέρια μέσα προκειμένου να σβήσει η φωτιά σε χαράδρα της Ιπποκρατείου Πολιτείας, έχοντας επισημάνει τον κίνδυνο να καούν δεκάδες κατοικίες σε περίπτωση που η φωτιά περάσει τη χαράδρα.


«Δεν υπάρχει υδροφόρα, επιχειρούν δέκα εθελοντές από χθες χωρίς νερό και παίρνουν νερό από τις πισίνες. Ένα ελικόπτερο μόνο πηγαινοέρχεται» κατήγγειλε επίσης, κάνοντας λόγο για ξεχαρβαλωμένο κράτος και επανέλαβε την έκκληση για ενίσχυση. «Στο μοναστήρι της Βαϊοφόρου στη χαράδρα που βρίσκεται από πίσω, καίγεται εδώ και ώρες. Αν περάσει τη χαράδρα θα καούν 10 κατοικίες. Χρειάζονται επίσης υδροφόρες. Πρέπει να πάνε για να γεμίσουν τα πυροσβεστικά των εθελοντών», κατέληξε.

Πηγή: TPP/φωτο Alexandros Gasteratos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας