Προσυγκέντρωση Λαϊκής Ενότητας Α' Θεσ/νικης – Οδ. Φιλίππου με Αγν. Στρατιώτη στις 10:30 π.μ.

1626
δεθ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για μια ακόμη φορά, ισχυρίζεται ότι δήθεν διαπραγματεύτηκε, δήθεν τα κατάφερε, ενώ αντίθετα, έβαλε μια βαριά ταφόπλακα σε συντάξεις, μισθούς, εργασιακά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα, δημόσιες επιχειρήσεις.

Με το νέο μνημόνιο που υπόγραψε, και μάλιστα την Πρωτομαγιά, οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι άνεργοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οδηγούνται στον καιάδα της εξαθλίωσης, και η οικονομία της χώρας σε συρρίκνωση και ύφεση, με τις δημόσιες επιχειρήσεις να βγαίνουν στο σφυρί.

Αυτές οι πολιτικές δεν τροποποιούνται, αυτές οι πολιτικές ανατρέπονται! Η λύση δεν θα έρθει με την περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού, την περαιτέρω μείωση των συντάξεων, την αύξηση της φορολογίας, την αύξηση της ανεργίας, τον περιορισμό των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Η λύση θα έρθει με το συντονισμό της δράσης πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και του λοιπού μνημονιακού πολιτικού τόξου.

Η λύση θα έρθει μόνο με τη σύγκρουση με την κυβέρνηση και τους εντολοδόχους της, με την ανατροπή των μνημονίων και της λιτότητας, με την έξοδο από την ευρωζώνη, την εθνικοποίηση των τραπεζών, τη διαγραφή του χρέους, τη σεισάχθεια στο ιδιωτικό χρέος και την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού φιλολαϊκού προγράμματος.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καλεί όλους και όλες να δώσουν δυναμικό, αγωνιστικό «παρών» στην απεργία της 17ης Μάη.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καλεί σε προσυγκέντρωση στις 17 Μάη, ώρα 10.30΄π.μ. στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγν. Στρατιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας