Προσοχή! Τα εμβόλια δεν παρέχουν 100% προστασία!-Εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού

500
Εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 73 και 74 ετών, οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε ΜΕΘ Covid σε νοσοκομείο της Αχαΐας ενώ ακόμα ένας 47χρονος Βολιώτης διασωληνώθηκε χθες. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου, μάλιστα ο ένας από τους δύο έχει υψηλό τίτλο αντισωμάτων, κάτι που σημαίνει πως η ανοσία που του προσφέρει το εμβόλιο δεν έχει εξασθενήσει.

Ένας 74χρονος ο οποίος τον Μάιο εμβολιαστεί με τις δυο δόσεις του εμβολίου της Pfizer πριν λίγες ημέρες παρουσίασε πυρετό και βήχα. Αποφασίστηκε να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και να γίνει εισαγωγή του.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε μάλιστα και την Δευτέρα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου όπου νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ενώ οι πληροφορίες ακόμα αναφέρουν για ακόμα έναν 73χρονο.

Την ίδια στιγμή δύσκολες ώρες βιώνει 47χρονος Βολιώτης, που χθες διασωληνώθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ κορονοϊού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ” Ταχυδρόμος”, ο 47χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Είναι πλήρως εμβολιασμένος, όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τον κορονοϊό. Προσβλήθηκε από τον covid 19 και τώρα δίνει μάχη για να αποφύγει σοβαρότερη επιδείνωση της υγείας του.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύονται πλέον δύο ασθενείς. Ο 47χρονος και 53χρονος ο οποίος επίσης δίνει μάχη για να νικήσει τα ύπουλα χτυπήματα της νόσου.

Σημειώνουμε ότι πλήρως εμβολιασμένος είναι και ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με τον Νίκο Καπραβέλο να σημειώνει πως δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και πλέον νοσηλεύεται με βαρύτατη πνευμονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας