Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης: ο Μοσκοβισί αναγνώρισε την εθνική μας στάση τον Ιούλη του ’15. Η ιστορία θα αναγνωρίσει την προδοσία σας

1447
εθνική

Πανηγύρισε με δηλώσεις του ο Ευάγ. Μεϊμαράκης το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, ο επίτροπος Μοσκοβισί, αναγνώρισε την εθνική στάση του το 2015, όταν ως αρχηγός της ΝΔ, μαζί με τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, ενώ 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισαν.

Μπράβο, λοιπόν, κ. Ευάγ. Μεϊμαράκη που βοηθήσατε τότε τον Αλ. Τσίπρα να προδώσει την λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος και να κουρελιάσει την δημοκρατία, μετατρέποντας το ΟΧΙ, που σε δυο μέρες τιμούμε την επέτειό του, σε ΝΑΙ, αν και εσείς, παρότι στην άλλη όχθη, είχατε υπέρτατο χρέος να σεβαστείτε την λαϊκή κυριαρχία.

Μπράβο, επίσης, κ. Ευάγ. Μεϊμαράκη που, ως εξαιρετικοί «κολαούζοι» του Αλ. Τσίπρα, τον βοηθήσατε να μην πέσει η κυβέρνησή του και να ψηφίσει το τρίτο καταστρεπτικό μνημόνιο τον Αύγουστο του 2015, την ώρα που η πτέρυγα της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, του τράβαγε το χαλί κάτω από τα πόδια.

Μπράβο, επίσης, γιατί ο Τσίπρας, προκειμένου να απαλλαγεί από τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, σας πούλησε, αντί να κάνει κυβέρνηση μαζί σας, όπως σας είχε υποσχεθεί, στη συνέχεια και σας πήγε σε εκλογές εξπρές μέσα σε 20 μέρες, με ψηφισμένο και τετελεσμένο το μνημόνιο, με συνέπεια να σας λεηλατήσει και να πάρει, με εσάς ως δεκανίκι, την εξουσία.

Τώρα, δηλώνετε κ. Μεϊμαράκη περήφανοι κι εσύ και ο Κυρ. Μητσοτάκης γιατί αναγνωρίζει, τρομάρα σας, την εθνική σας στάση ο Μοσκοβισί;

Συγχαρητήρια. Ο Μοσκοβισί αναγνωρίζει ως εθνική στάση σας τις υπηρεσίες που προσφέρατε στο γαλλικό και, βεβαίως, στο γερμανικό κατεστημένο.

Η ιστορία, όμως, και μιλάμε για την ελληνική ιστορία, θα σας αναγνωρίσει μια μεγάλη προδοσία και ένα ωμό πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας, το οποίο, δυστυχώς, συνεχίζεται.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας