Προκλητική απόπειρα τρομοκράτησης των εργαζομένων στις Κτιριακές Υποδομές

771
απόπειρα

Την οργή των εργαζομένων στις Κτιριακές Υποδομές -τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του κράτους-  έχει προκαλέσει η απαράδεκτη και αυταρχική ενέργεια του διευθύνοντος συμβούλου Ιωάννη Χαρωνίτη, ο οποίος με εσωτερικό σημείωμα απειλεί με περικοπή μισθών σε περίπτωση που υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων: 

Οι εργαζόμενοι στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (πρώην ΟΣΚ, ΘΕΜΙΣ, ΔΕΠΑΝΟΜ, τεχν.ΚΕΔ) καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη και ακραία αυταρχική ενέργεια του Διευθύνοντος συμβούλου κ. Χαρωνίτη ο οποίος, έστειλε Εσωτερικό σημείωμα προς όλους τους εργαζόμενους με θέμα: «Περικοπή ωρών εργασίας όλου του προσωπικού λόγω παράστασης στο γραφείο του Διευθύνοντος συμβούλου» (το επισυνάπτουμε).

Σε αυτό απειλεί ότι θα περικόψει ώρες από τους μισθούς ΟΛΩΝ εφόσον γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης !! Επιπλέον καλεί όσους δεν θέλουν να υποστούν την περικοπή, να δηλώσουν εγγράφως ότι δεν θα συμμετέχουν!!!

Η εργοδοτική τρομοκρατία και αυταρχισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Μάλλον ο Διευθύνων νομίζει ότι είναι δερβέναγας στο τσιφλίκι του, υπεράνω ακόμα και των νόμων, αφού επιτάσσει να γίνουν περικοπές μισθών σε ΟΛΟΥΣ που δεν θα γίνουν δηλωσίες, ανεξάρτητα αν βρίσκονται στο χώρο εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι στις Κτιριακές υποδομές τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αγωνιστικά τα δικαιώματά μας, όπως έχουμε κάνει και μέχρι σήμερα, απέναντι σε κάθε επιχείρηση τρομοκρατίας και αυταρχισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας