Προκαλεί η Τουρκία: «Νομίζαμε ότι ο λόγος του Τσίπρα ήταν λόγος ανδρός»

1623
τουρκία
Οξύτατη ανακοίνωση του Μπεκίρ Μποζντάγ, που υποστήριξε ότι η Ελλάδα προστατεύει τους «πραξικοπηματίες», μετά την αποφυλάκιση και των υπολοίπων τεσσάρων Τούρκων αξιωματικών, λόγω παρέλευσης του δεκαοκταμήνου.

Με μια οξύτατη, όσο και προκλητική ανακοίνωση αντέδρασε το απόγευμα της Δευτέρας η τουρκική κυβέρνηση στην απελευθέρωση και των υπολοίπων τεσσάρων Τούρκων αξιωματικών, αφού παρήλθε το δεκαοκτάμηνο, ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ υποστήριξε ότι «νομίζαμε πως ο Τσίπρας τηρεί τις δεσμεύσεις του» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους οκτώ στην Τουρκία.  O Μπεκίρ Μποζντάγ χαρακτήρισε «πραξικοπηματίες» και «τρομοκράτες» τους οκτώ, λέγοντας ότι η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες προστατεύουν τους τρομοκράτες. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι καθήκον της Τουρκίας να φροντίσει να επιστρέψουν στη χώρα, οι οκτώ.

«Η Ελλάδα είναι χώρα που έχει πολλά πραξικοπήματα και θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες», δήλωσε ο Μπεκίρ Μποζντάγ για να προσθέσει: «Η Ελλάδα προστατεύει και υποστηρίζει πραξικοπηματίες, τρομοκράτες, γκιουλενιστές. Θεωρήσαμε ότι ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα είναι λόγος ανδρός. Υπάρχει πολιτική κατεύθυνση στην απόφαση αυτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας