Προδοσία Πασινιάν: Η Αρμένια σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση. «Παραδίδεται» στα νύχια Τουρκίας

590
Η Αρμένια μετέχει στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση

Μεγάλο άνοιγμα που ισοδυναμεί με “μαχαιριά” στα πλευρά της Αρμενίας έκανε η Αρμενική κυβέρνηση Πασινιάν καθώς αποφάσισε η Αρμενία να λάβει μέρος στην μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση “Defender Europe 2021”!

Η ΝΑΤΟϊκή άσκηση έχει ξεκινήσει και θα τελειώσει στα μέσα Ιουνίου με την συμμετοχή 30.000 στρατιωτών από 30 χώρες.

Το ΝΑΤΟ χρειάζεται την Αρμενία

Ίσως πρόκειται για την μοναδική χώρα στην Ιστορία που έχει στο έδαφος της ρωσικές βάσεις και ταυτόχρονα λαμβάνει μέρος σε ΝΑΤΟϊκή άκηση που ισοδυναμεί με πρόβα πολέμου εναντίον της Ρωσίας!

Είναι πλέον προφανές πως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εκμεταλλεύονται την ήττα της Αρμενίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και με μια επίθεση φιλίας προσπαθούν να την “κλέψουν” από τους Ρώσους και να τους διώξουν από την περιοχή.

Η πιθανή αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και η απελευθέρωση του Αρμένιου μέλους της οργάνωσης “Asala” που δολοφόνησε 52 Τούρκους διπλωμάτες, εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο.

Είναι επίσης γεγονός πως ο νυν πρόεδρος, ο Νικόλ Πασινιάν, είναι φιλοδυτικός και τώρα αποδεικνύεται ότι έχει μετατραπει σε όργανο του αμερικανονατοϊκού μπλοκ

Άρα το θέμα είναι πως θα φύγουν οι Ρώσοι από την χώρα καθώς η Αρμενία βρίσκεται ήδη στον “προθάλαμο” του ΝΑΤΟ επί Πασινιάν.

Η απάντηση είναι απλή: Μόνο με νέα πολεμική σύγκρουση και νέα ήττα των Αρμενίων.

Το ΝΑΤΟ θα χρειαστεί στο μέλλον την Αρμενία για να “σπάσει” τον ενιαίο γεωπολιτικό διάδρομο που δημιουργούν οι Ρώσοι στην περιοχή.

Συμμετοχή της Αρμενίας στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση

“Η Αρμενία δεν θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία αλλά προτιμά σύσφιξη με το ΝΑΤΟ  ώστε να “περιοριστεί” η Ρωσία” σχολιάζουν διεθνείς αναλυτές.

“Έτσι στο πλαίσιο αυτό η Αρμενία δίνει το δικαίωμα στο ΝΑΤΟ να αναπτύξει δυνάμεις στο έδαφος της εναντίον… της Ρωσίας” προσθέτουν.

Η εξέλιξη αυτή στην ουσία οδηγεί στην πλήρη και άνευ όρων παράδοση της Αρμενίας στην Τουρκία με το Ερεβάν να γίνεται το δόλωμα προς τη Τουρκία για την πλήρη επαναφορά της τελευταίας στη Δύση.

 

“Οταν θα μας ρωτήσουν γιατί η Ρωσία δεν έστειλε δυνάμεις στο Καραμπάχ ή γιατί δεν έστειλε σύγχρονο εξοπλισμό, τότε να δείξουμε τις εικόνες αυτές” σχολιάζει Αρμένιος.

“Ο στόχος της ΝΑΤΟϊκής άσκησης είναι η γρήγορα μεταφορά Αμερικανικών Μεραρχιών στα ρωσικά σύνορα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας