Πολιτικά “μηδενικά” και πολιτικά “ρετάλια” αποφασίζουν ερήμην του λαού

2354
πολιτικά

Ο εκμαυλισμός και η εξαχρείωση αντιπροσωπεύουν πλέον την ουσία μιας διεφθαρμένης και παρακμιακής κατεστημένης πολιτικής τάξης, η οποία μέρα με τη μέρα αποσυνθέτει την πατρίδα μας.

Μετά τα μαγειρεία των “συναλλαγών” κάτω από το τραπέζι για να μαζέψει η κυβέρνηση στη Βουλή τους 151 ψήφους της δήθεν “εμπιστοσύνης“, ακολουθεί τώρα ένα βρώμικο παιχνίδι σκοπιμότητας και ιδιοτελών ωφελημάτων για να συγκεντρωθούν και πάλι 151, τουλάχιστον, βουλευτές, προκειμένου να κυρωθεί η απαράδεκτη Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών.

Κόμματα χωρίς υπόσταση και χωρίς καμιά αξία, κόμματα του βαθέως ολιγαρχικού κατεστημένου στο έλεος ξένων ιμπεριαλιστικών κέντρων, όπως το Ποτάμι και το ΚΙΝΑΛ (τα άλλα μικρότερα κόμματα της Βουλής σχεδόν διαλύθηκαν), χρησιμοποιούν τερτίπια και μεθοδεύσεις χαρτοπαικτικής για να γίνουν όχημα εξεύρεσης, μετά σχετικής ανέσεως, του μαγικού αριθμού των 151 βουλευτών.

Κάποιοι απίθανοι Μαυρωτάδες και κόμματα ρετάλια, αγόμενα και φερόμενα από ολιγαρχικά τζάκια και διαπλεκόμενα συμφέροντα, πάνε να καθορίσουν ερήμην του λαού την τύχη της χώρας.

Στην Ελλάδα της πιο κρίσιμης, ίσως, φάσης του μεταπολεμικού της βίου καταντήσαμε η Βουλή να μην διαθέτει από καμιά πλευρά αντιπολίτευση και η κυβέρνηση να μην υφίσταται καμιά ενόχληση, ενώ ο κ. Τσίπρας, έρμαιο και εκχωρημένος στην βαθιά ξενοκρατία, να παίζει εν ου παικτοίς.

Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα σε μια περίοδο παρακμής της Δύσης έχει μια κυβέρνηση όσο ποτέ δορυφοροποιημένη και υπαλληλική στην αμερικανογερμανοκρατία.

Όπως ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η αντιπολίτευση της ΝΔ όχι μόνο είναι ανίκανη και ανύπαρκτη, όχι μόνο, επίσης, είναι υπηρετική στους δυνάστες νεοαποικιοκράτες μας αλλά και κάνει ανοικτά πλάτες στην κυβέρνηση Τσίπρα, προσευχόμενη νυχθημερόν να επιβιώσει κα να επικρατήσει αν είναι δυνατόν θριαμβευτικά, στη ψηφοφορία για τις Πρέσπες, ώστε μετέπειτα να διαθέτει ισχυρό άλλοθι προκειμένου να διατηρήσει αυτήν την απαράδεκτη Συμφωνία χωρίς περισπασμούς.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών με τα μαγειρέματα και τις συναλλαγές στη Βουλή με κόμματα ρετάλια και ιδιοτελείς γυρολόγους  βουλευτές, ούτε έχει δικαίωμα να εκμεταλλευτεί, για να περάσει τη Συμφωνία, την ανοχή μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδομένης και εκχωρημένης.

Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα μέσα στο λαό για να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη της και αυτήν τη φορά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όποιο κι αν είναι, να γίνει σεβαστό.

Όπως η χώρα θα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές και οι πολίτες να μην παγιδευτούν στον ψευτοδικομματισμό της απάτης του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και των ανδρείκελων της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη.

Η λύση είναι ο λαός στους δρόμους. Ο λαός με «κίτρινα γιλέκα» να βγει στο προσκήνιο και να ψηφίσει ενάντια στο σημερινό σύστημα της καταστροφής. Η λύση είναι ισχυρή ΛΑ.Ε στη Βουλή και ισχυρό ενωτικό μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας